Ovih pet bračnih savjeta iz pedesetih pomoći će i vašem braku

U današnje vrijeme brakovi se lako poljuljaju, a moderne zajednice na kušnji su više nego prije. Reader’s Digest donosi 5 bračnih savjeta iz pedesetih godina.

Iako su pedesete bile poznate po više hijerarhijalnom tipu odnosa, stvari poput ljubaznosti, odnosa i prave ljubavi cijenile su se puno više.

Ovih 5 savjeta pridonijet će uspješnoj održivosti vašeg odnosa:

1. Nemojte ‘zanovijetati’

Prigovaranje stvara više nezadovoljstva u obitelji nego rasipništvo, slaba volja za čišćenjem doma i nevjera zajedno.

2. Žalite se unutar vlastita četiri zida

Ako već trebate prigovarati suprugu/zi, radite to privatno i bez ljutnje. Ne moraju svi biti uključeni u vaše bračne probleme. Uostalom, ljudi pamte, i možda na vaš odnos počnu drukčije gledati.

3. Budite velikodušni

Ljubav se jača darežljivošću. Jednako kako i primate lijepe riječi ili poklone, budite ih spremni i pružiti. I to zaista mislite.

4. Pustite nebitne nesuglasice

Parovi, posebno oni u braku, znaju se posvađati oko najmanjih sitnica. Uvedite humor u vezu. Lakše ćete se nositi s razlikama ako ih rješavate kroz šalu.

5. Pomirite se u spavaćoj sobi

Vjenčani parovi ne smiju zaboraviti na važnost seksualnih odnosa u braku. Zdrava intima ključ je uspješne veze, htjeli mi to priznati ili ne.

Jednostavno morate biti dublje povezani s partnerom/icom kako bi vaša veza bila čvršća. Osim osnaživanja odnosa, vođenje ljubavi smanjuje napetosti u vezi i opušta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije