FOTO: DanKüchen studio Varaždin radi kuhinje iz vaših snova!

>> FOTO: DanKüchen studio Varaždin radi kuhinje iz vaših snova!

DANKÜCHEN je renomirani brand iz Linza u Austriji, već 60 godina su prepoznati kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji, a odnedavno imaju direktnog zastupnika u Varaždinu na adresi Optujska 16.

Kad smo saznali za glavnu novost na tržištu kuhinja, namještaja i opremanja interijera u Varaždinu i široj okolici, odlučili smo ih posjetiti i na licu mjesta saznati novosti iz svijeta kuhinja s voditeljem poslovnice Matijom Vukić.

Koliko dugo se nalazite na hrvatskom tržištu?

DanKuchen, kao brand, je u Hrvatskoj prisutan preko 10 godina. Studio u Varaždinu je najnovije predstavništvo u Hrvatskoj koje se pomno planiralo i sad smo ogledni primjer s najnovijim tehničkim i estetskim kriterijima koje kupac može doživjeti. Isto tako smo okupili najbolju ekipu dizajnera i majstora montera koja je sa svojim iskustvom i edukacijom apsolutno na nivou svakog izazova i želje klijenata.

Što odlikuje vaše kuhinje? Koje su njihove posebnosti?

Apsolutno bi to bila kvaliteta i trajnost, fleksibilnost u dizajnu i estetskim mogućnostima, te cijena koja je best-buy u ovom segmentu kvalitete. Što se tiče kvalitete proizvoda, dovoljno govori podatak kako kupac dobiva tvorničku garanciju na okove vratiju i ladica od 25 godina, a naša ponuda lakiranih kuhinja u nizu modela nema konkurencije po pitanju pristupačnih cijena. Također smo u vrhu ponude u iskorištenju spremišnog prostora koje spada u redovnu opremu kuhinje bez nadoplate.

Koji materijali su korišteni u izradi kuhinjskih elemenata?

Bitno je spomenuti kako svi naši modeli kuhinja poštuju isti standard u razini kvalitete; kupac si prvenstveno bira osobni estetski dojam (boje, detalji, ergonomiju) bez brige o nivou kvalitete i garancije. Kod nas je kakvoća i trajnost materijala sadržana u samom imenu DanKuchen jer ne postoji model koji je manje, ili više kvalitetan – koji god model odaberete, imate DanKuchen kvalitetu i jamstvo. Svi zasebni elementi su sastavljeni od vlagootpornih materijala s kompletnom zaštitom dijelova koji trpe kontakt kod dugogodišnjeg korištenja kuhinje. Koristimo najbolje okove od renomiranih europskih proizvođača (Blum, Kesseböhmer) s garancijama od 25 godina, radne površine su vodootporne i trpe velike temperature, a za završnu obradu medijapan fronti koristimo višeslojni lak u mat i sjajnoj izvedbi.

Izrađujete li kuhinje po mjeri?

To je naša primarna djelatnost, kuhinje dizajnirane po mjeri prostora i želji kupaca. Sve se prilagođava krajnjem korisniku kuhinje – od visine radne ploče i posebnih elemenata, položaju specifičnih dijelova kuhinje, čak i navikama kupaca.

Koliko i kako klijent može utjecati na izgled konačnog proizvoda?

Namještaj ovog ranga se ne kupuje svaki dan, i toga smo svjesni kod pristupa s kupcem. Dobar dio vremena koji posvećujemo kupcima se odnosi na prezentacije i upoznavanje sa specifičnostima i tehničkim detaljima ovakvih modernih kuhinjskih sustava. Važno nam je da svaki klijent bude dobro upoznat sa svim aspektima i mogućnostima dizajna i da tako maksimalno sudjeluje u razvoju svoje nove kuhinje. Bitno je da se dobro upoznamo jer čim više informacija i konkretnih želja od kupca dobijemo, nama je lakše napraviti prezentaciju koja će predstavljati točan odraz onog što je kupac imao na umu, prilagođeno prema pravilima struke i načinu na koji će se kuhinja koristiti.

Kako smo saznali očekuju Vas i popusti do 60% u DANKüchen studio u Varaždinu na adresi Optujska 16.

Rezervirajte si termin sastanka u DANKÜCHEN studio Varaždin i saznajte što je najbolje za Vas!

Radno vrijeme: Pon – Petak 10,00 – 19,00 sati, Subota 9,00 – 13,00 sati

email: dankuchen.varazdin@gmail.com
mobiteli: + 385 99 423 77 12, + 385 99 603 94 53
web stranica: www.dankuchen-varazdin.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije