FOTO Doživite djelić slovenske avanture ivanečkog fotografa Domagoja Severa!

Ivančanin Domagoj Sever prije nekoliko tjedana boravio je u susjednoj Sloveniji te ponovno iskoristio svoj fotografski talent i zabilježio prekrasne prizore tamošnje prirode.

– Samo dva sata vožnje od Zagreba preko Ljubljane i Kamnika nalazi se Velika planina, idealno mjesto za vikend u prirodi. Posebna je preporuka za obitelji s djecom i ljude koji ne planinare često, jer planinarske staze su lagane, a velike travnate površine na Velikoj planini idealne su za šetnje i uživanje u predivnim vidicima – kazao je Domagoj koji je tamo uživao.

– Drugi dan boravka odlučio sam napraviti malo dužu rutu, te sam krenuo iz Kamnika do Solčave, te Solčavskom panoramskom cestom. Cesta se nalazi prosječno na oko 1000 metara nadmorske visine te pruža predivne vidike. Prolaskom Solčavske panoramske ceste spustio sam se u Logarsku dolinu i razgledao nezaobilazne motive ovog dijela Slovenije – prepričao je.

Domagojeva zadnja bila je Zgornje jezersko.

– Prvenstveno sam u Zgornje jezersko došao fotografirati jezero, ali zbog sušne godine u jezeru nije bilo puno vode i nije bilo baš ‘fotogenično’, ali okolna priroda je oduzimala dah, te je bilo mnoštvo motiva zanimljivih za fotografiranje – kazao je.

Slovensku avanturu ovog mladog fotografa pogledajte u nastavku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije