Fotografirajte ‘Ljeto na Šoderici’ i prijavite se na natječaj ‘Tourphoto 2016’

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Foto kino klub Drava iz Đurđevca objavljuje natječaj za 12. Reviju turističke fotografije ‘Tourphoto 2016’ na temu ‘Ljeto na jezeru Šoderica.

UVJETI SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja imaju svi turisti i fotografi iz Republike Hrvatske i inozemstva. Autorice/autori mogu poslati najviše po 3 crno/bijele ili kolor fotografije snimljene na jezeru Šoderica do 30. rujna 2016.g.

Uz kandidirane fotografije treba dostaviti prijavnicu s podacima: ime i prezime autorice/autora fotografije, adresu, broj mobitela, e-mail, naziv fotografije i datum snimanja. Prijavnicu možete preuzeti sa službene web stranice www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr Fotografije i prijavnice šaljite e-mailom na adresu: fkk-drava@kc.t-com.hr ili na CD-u u JPG formatu do 2 MB, na adresu: Foto kino klub Drava, HR-48350 Đurđevac, p.p. 24

KALENDAR IZLOŽBE

– prijam fotografija do 30. rujna 2016.
– objavjivanje izložbe i objava odluka žirija do 31. listopada 2016. na portalu www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr

SELEKCIJA, ŽIRI I NAGRADE:

Autore i fotografije za izložbu te kandidate za nagrade odabrat će selektor Kruno Heidler, predsjednik Foto kino kluba Drava. Nagrade će dodijeliti tročlani žiri čiji članovi su vrsni poznavatelji turizma i fotografije. Odluke žirija su konačne i neopozive. Žiri će dodijeliti prvu nagradu u iznosu od 1.000,00 kn, drugu nagradu u iznosu od 500,00 kuna i treću nagradu u iznosu od 300,00 kuna, te najviše tri diplome i tri pohvale.

Sudjelovanjem na 12. Reviji turističke fotografije «TOURPHOTO 2016.» autorice i autori prihvaćaju uvjete natječaja.

Radovi izabrani za izlaganje i konkurenciju za nagrade biti će reproducirani u katalogu izložbe.

Organizacijski odbor “TOURPHOTO 2016”, Kontakt: fkk-drava@kc.t-com.hr Koprivnica, 20. lipnja 2016.

Prijavnice možete uzeti sa službene stranice www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije