GRADSKI BUSEKI Od 9. listopada na snazi novi vozni red, evo detalja

Gradsko vijeće Grada Varaždina 14. rujna ove godine donijelo je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o davanju koncesije za prijevoz putnika u javnom prometu na području Grada Varaždina. Nakon toga je 3. listopada potpisan Dodatak ugovora o koncesiji za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza putnika u javnom prometu na području Grada Varaždina.

Navedeno je bilo potrebno kako bi koncesionar – trgovačko društvo Vincek d.o.o. i Grad Varaždin na osnovi primjedbi građana na vozni red ‘gradskih buseka’ prilagodili vozni red na svim linijama i uveli dva nova stajališta na liniji broj 2 i to stajalište Biškupec – Trg Ivana Perkovca i Biškupec- Gospodarska –KTC.

– Obavještavaju se svi korisnici ‘gradskih buseka’ da od 9. listopada 2017. godine počinju prometovati po novom voznom redu koji će biti objavljen na oglasnim pločama mjesnih odbora, nadstrešnicama na autobusnim stajalištima te na internetskim stranicama Grada Varaždina i koncesionara, a bit će i objavljen i u lokalnom tjedniku. Grad Varaždin u suradnji s Koncesionarom, na osnovi primjedbi korisnika usluge, će i dalje kontinuirano raditi na poboljšanju javnog prijevoza, a u svrhu postizanja zadovoljstva korisnika uslugom – javljaju iz Grada Varaždina.

> Linija 1 – vozni red

> Linija 2 – vozni red

> Linija 3 – vozni red

> Linija 4 – vozni red

> Linija 5 – vozni red

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije