FOTO Plesna priča okupila više od 150 plesača i oduševila prisutne

U velikoj sportskoj dvorani II. osnovne škole Varaždin, u subotu, 17. prosinca, održana je produkcija Plesnog kluba ‘PLAN B’ pod nazivom ‘Plesna priča 2016.’

Radi se o plesnom susretu amaterskih plesnih skupina revijalnog tipa u svrhu održavanja bliskih i prijateljskih odnosa klubova, međusobnog druženja i socijalizacije, te povezivanja djece i mladih iz različitih gradova i županija Republike Hrvatske na kulturnu dobrobit građana Grada Varaždina.

Cilj susreta je bio prikazati raznolikost plesne aktivnosti djece i mladih na obostrano zadovoljstvo i veselje uz božićnu čaroliju i radost, te osmjeh djece.

Pozivu se odazvalo sedam studija/klubova iz Čakovca, Ivanca, Koprivnice, Novog Marofa i Varaždina, čiji su plesači nastupom predstaviti svoj studio ili klub.

– Prvu Plesnu priču izveli smo 2014. godine sa svega desetak plesača, a danas nas u klubu ima puno više! – ponosno kaže voditeljica kluba Martina Palošika Čonda, te nastavlja:

– Plesna priča je u potpunosti ostvarena! Lagano nam se dojmovi sliježu i pohvale dolaze sa svih strana. Ponosna sam na sve naše male i velike plesače koji su marljivo vježbali i sjajno otplesali koreografije. Zahvaljujem se svim roditeljima na ukazanom povjerenju, podršci i velikoj pomoći. Bez njih i njihove djece to sve ne bi bilo moguće! Zahvaljujem se i kolegicama iz drugih studija/ klubova koje prekrasno rade s djecom i koje su spremno prihvatile poziv, te dovele svoje plesače na nastup u Varaždin.

Od plesnih studija nastupili su: Plesni klub ‘Ivančica’ Ivanec, Plesni studio ‘Jump’ Koprivnica, Plesno- manekenski studio ‘Star by Lena’ Varaždin, Fitness plesni studio ‘M- FIT’ Novi Marof, Plesni studio ‘Spinbox’ Novi Marof, Plesni studio ‘Vindi’ Varaždin i Plesni studio ‘Vivona’ Čakovec. Ukupno preko 150 plesača od svega 4 godine starosti, pa nadalje.

– Svi plesači su sa svojim voditeljima gledali cijeli program, te se međusobno bodrili i pljeskali jedni drugima. Uz uzvike oduševljenja publike i gromoglasan pljesak, u dvorani je vladala pozitivna atmosfera, radost i zajedništvo. Obuzelo nas je zadovoljstvo jer nas je ples jednostavno sve spojio! – zaključila je voditeljica Plesnog kluba ‘PLAN B’ Martina Palošika Čonda.

Kako je doista bilo, pogledajte galeriju slika i uvjerite se sami!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije