FOTO U dvorani Glazbene škole održana zimska produkcija Plesnog kluba ‘Plan B’

U srijedu, 13. prosinca, u koncertnoj dvorani Glazbene škole Varaždin održana je zimska produkcija Plesnog kluba ‘Plan B’.

Maštovite koreografije za roditelje, prijatelje i sve one koji podupiru rad kluba izveli su mališani i djeca grupa: Miki (3-4 god.), Mini (5- 6 god.), Kiki 1 (7- 9 god.) i Kiki 2 (10- 12 god.).

O polaznicima brinu voditeljice Ramona Kramarić, Bruna Brakus i osnivačica kluba Martina Palošika Čonda, a s djecom su uvježbale kratki, prigodni program kako bi pokazali svoj trud u protekla 3 mjeseca te kako bi obilježili ovo blagdansko vrijeme.

Nakon nastupa slijedilo je druženje djece i roditelja uz sokove, klipiče i fine kolače koje su ispekle majke polaznika.

– Marljivo smo vježbali i osmislili simpatičan program. Hvala svim roditeljima koji su nam povjerili djecu. Zahvaljujem se najstarijim polaznicama kluba, te voditeljicama na pomoći kao i majkama koje su spremno prihvatile zadatak pečenja kolača – rekla je koreografkinja Martina Palošika Čonda.

– Svi zainteresirani za upis djece u programe plesne ritmike i jazz dance-a mogu se javiti putem službene Facebook stranice kluba ili doći u klub svaki dan (osim srijede) u terminu od 18 do19 sati u ulici G. Krkleca 1a na prvom katu Super Konzuma kod Varaždinskog groblja. Grupa Teen (13- 17 god.) traži plesače! – stoji u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije