Studentici TTF-a Tihani Habek ukraden rad iz galerije LUV u Varaždinu

Varaždinka Tihana Habek studentica je Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Danas u 18 sati biti će otvorena izložba u galeriji LUV u Varaždinu, na kojoj su trebala biti postavljena njezina dva rada.

Naime, jedan od radova, rađen u tehnici grafitne olovke, iz galerije je ukraden 8. prosinca. Kako nam je autorica rada objasnila, crtež je jedino u to vrijeme bio bez nadzora, a nakon toga rešetka je bila spuštena do kraja i sve je bilo zaključano, dok je inače ta ista rešetka spuštena malo više od pola.

– Rad je, zajedno s još jednim mojim radom i ostalim radovima izlagača, bio ostavljen u prostoriji u galeriji. Tamo je bio selektiran za izložbu koja se danas održava. Moj tata je danas došao u galeriju kako bi uzeo rad da se uokviri, no tamo ga nije pronašao. Zajedno s voditeljem Draženom Pavlovićem tražio je rad, a čak su razgovarali i s portirom i pregledavali nadzorne kamere, no ništa nisu pronašli – rekla nam je Tihana.

Ako znate nešto više o radu, kontaktirajte nas na e mail adresu, Facebook stranicu ili javite autorici na njezin Facebook profil.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije