Što ćemo rješavati nakon donošenja Zakona o CHF i tko će prvi napustiti Farmu?

Petak 11.10.2015.

Naš je najbolji tenisač na putu da osvoji još jedan Grand Slam! Velikom i lakom pobjedom u polufinalu US Opena, Novak je slavio protiv također hrvatskog igrača Marina Čilića, prepustivši mu tek tri gema. Vasići su meč gledali zajedno sa Steffani, ali bez Radašina, Ekrema i Zmaja iz Šipova.

Subota 12.10.2015.

Skora odluka o novom izborniku nogometne reprezentacije očito će ići u jednom od sljedeća tri smjera: Marcello Lippi, Ante Čačić ili Renault Sinovčić. Prvi predstavlja najzvučnije ime, a i radi se o jednom od najvećih talijanskih stručnjaka. Drugi nije toliko razvikan, ali je objektivno na svim poljima bolji od Lippija (a bolji je i sa Zdravkom), a treći je omiljen u narodu. Mišljenja smo kako bi Reno uspio pomiriti BBB sa Zdravkom i s Torcidom, Gorana Ivaniševića s Tatjanom Dragović, Toma i Jerryja, Ruse s Ukrajincima itd.

Nedjelja 13.10.2015.

Škoti planiraju raspisati još jedan referendum za neovisnost, koji doduše najvjerojatnije neće biti raspisan prije nego što prođe nekih pet godina. Ankete pokazuju kako bi 55% glasača ovaj puta podržalo neovisnost nacije ovčara, viskija, Seana Connerya i škrtosti. Također, planira se raspisivanje referenduma koji bi muškom djelu populacije omogućio oblačenje kiltova koji nisu karirani. Navodno su spomenuti odjevni komadi u ponudi već u nekoliko modernih verzija: crni lateks, prozirni, rozi i boje kože.

Ponedjeljak 14.10.2015.

Izbjeglica iz Sirije nije mogao napustiti svoju macu te ju je sa sobom poveo na put preko Mediterana. Topla je to priča koja nas je potakla da pozovemo i sve ostale izbjeglice na ovako lijepu gestu. U Spasu trenutno možemo zbrinuti 47 pasa, 19 mačaka i 376 kanarinca. Ukoliko bi se spomenuti kapaciteti preispunili, u park Vatroslava Jagića stane još 470 pasa, no u tom slučaju morati ćemo podići zid oko parka kako psi ne bi uznemiravali građane. Preko zida bi u park tada mogli prebacivati i mačke koje bi eventualno nastavile pristizati u našu zemlju.

Utorak 15.10.2015.

Primjetili smo kako se u Hrvatskoj stalno raspravlja o dvije teme. Naši su kapaciteti previše ograničeni da rješavamo ili barem pratimo više ključnih pitanja. Navodimo nekoliko primjera iz ne tako davne prošlosti: dvojezične table i istospolni brakovi, “švicarci” i šator, novi izbornik i “švicarci, izbjeglice i “švicarci”… Pitanje za javnost je “Što ćemo rješavati nakon donošenja Zakona o CHF i tko će prvi napustiti Farmu?”

Srijeda 16.10.2015.

Dinamo 2 : 1 Arsenal

Četvrtak 17.10.2015.

Možda je aktualna izbjeglička kriza prilika da nakon dobre turističke sezone još malo pričamo o ulascima u zemlju, umjesto o bježanju van od nezaposlenosti, neimaštine i sl. S obzirom na činjenicu da smo čuli kako su granice u ovom trenutku i kod nas zatvorene, a prelazi se preko kukuruzišta, skače se s motkom, probija se stampedom… čudi nas da na granici već sad nije marljivi Bandić i da ne rješava ovu situaciju vlastitim rukama ili lopatom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije