Najnovije vijesti Schtiga&Gorille iz najljepše od svih zemalja i ostatka svijeta

Petak 28.08.2015.

Antonija Blaće nakon deset godina od svog ulaska u Big Brother kuću, najavljuje novu sezonu ovog već doista ofucanog showa. Bilo bi zgodno kada bismo današnji glamour Antonijice mogli usporediti s prvim njenim scenama pojavljivanja na malim ekranima. Nadamo se kratkoj retrospektivi u kojoj će i oni veći ekrani imati problem prikazati njenu konstantno i u tangama naprčenu guzičetinu.

Subota 29.08.2015.

Hrvatska je spremna za izbjeglički val, čime se većina zemalje EU ne može pohvaliti u ovome trenutku, te smo konačno u situaciji da u nečemu prednjačimo. Manje je to zasluga dobre organiziranosti, više činjenice da izbjeglice Najljepšu Našu izbjegavaju u širokom luku ili prolaze kroz nju bez pauze za pišanje.

Nedjelja 30.08.2015.

TripAdvisor je objavio popis 25 najljepših plaža na svijetu. Na popisu se ne nalazi niti jedna plaža u Hrvatskoj. To je nemoguće i praktički i teoretski jer svi u Hrvatskoj, Dalmatinci posebno, znaju da mi imamo najljepšu obalu, ako ništa drugo za svoj ukus. Ovim putem želimo naglasiti kako Hrvatska ima i najbolje nogometaše na svijetu, većina je također dolje iz Splita, rukometaše također, a prvi smo i u skromnosti.

Ponedjeljak 31.08.2015.

David De Gea ostaje u Manchesteru jer je Real zakasnio samo jednu minutu s finalizacijom transfera. Procurila je informacija da se ne radi o administrativnoj pogrešci, već da Real jednostavno nije želio dovesti jednog Gea. Zbog toga su se aktivirale udruge za zaštitu prava Geeva (prve Kontra, Iskorak, Dvokorak i Bull’s Eye) te je za očekivati kako još nismo vidjeli kraj ove sportske sapunice.

Utorak 01.09.2015.

Srpska pjevačica Severina najavila je, po povratku s Ibize, kako će se do kraja godine udati za Kebu juniora. Severini će ovo biti 27. (dvadesetisedmi) brak, ali i znakovito prvi s njenim sadašnjm dečkom! Vjerujemo kako će ovaj potrajati dulje nego što traju injekcije botoxa koje od susjede Sevke polako, ali sigurno, rade novog Nevena Ciganovića.

Srijeda 02.09.2015.

Nova Miss Beograda, Nina Antić, na pitanje voditelja je li ona 90-60-90, odgovorila je s: ‘Ne, ja sam 97. godište’. Željeli bismo više ovakvih djevojaka u svojoj blizini, pri čemu mislimo i na godište i na proporcije i na predivan spoj ljepote i pameti koji je i glavno obilježje ovakvih izbora ljepote. Ne znamo više tko je tu luđi, jel ove sirotice ili organizatori, članovi žirija i voditelji koji uopće nameću da bokćice moraju napamet znati abecedu (u ovom slučaju azbuku).

Četvrtak 03.09.2015.

Aktualne sportske vijesti iz Zagreba više ne možemo ignorirati. Medveščak je spektakularno krenuo u novu sezonu KHL-a, ni manje ni više nego s 11 osvojenih bodova iz 5 domaćih nastupa. Time je sam zasjeo na vrh Zapadne konferencije te bez obzira na nadolazeću gostujuću turneju imamo pravo vjerovati u jednako dobar nastavak sezone. Nadamo se da uskoro neće kasniti plaće pa da se medvjedići moraju razbježati, kao i uvijek, prije kraja sezone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije