Stranka Pametno izabrala novo vodstvo, Dario Carev ostao na mjestu predsjednika

Na održanoj Izbornoj skupštini, u nedjelju 1. listopada, varaždinski ogranak stranke Pametno izabrao je novo vodstvo. U skladu sa Statutom stranke, nakon lokalnih izbora, provedena je Izborna skupština na kojoj su birani predsjednik, tajnik i članovi predsjedništva ogranka.

– Na proteklim lokalnim izborima predstavili smo smjernice našeg programa za grad i županiju. Ne bojimo se preuzimanja odgovornosti ni teškog rada koji nas čeka. Hitno trebamo zaustaviti odljev mladih i vrijednih građana i raditi na stvaranju povoljnih uvjeta za poduzetništvo u gradu i županiji kako bi preokrenuli negativne trendove – rekao je Dario Carev, član predsjedništva stranke i ponovno izabrani predsjednik ogranka Pametno Varaždin.

– Okupljamo pojedince koji su se dokazali u svojim strukama, nisu obilježeni skandalima i žele zajedno graditi nove političke modele i politiku visokih moralnih i etičkih standarda. Svrha politike treba biti dobrobit društva, a ne osobni interes. Pozivamo sve pojedince, a naročito mlade, koji dijele naše vrijednosti i žele graditi bolje društvo da nam se pridruže – dodao je predsjednik stranke.

Uz predsjednika od 1. listopada vodstvo ogranka čine članovi predsjedništva Boris Tomaš, Marija Schubert, Marko Šekez, Josip Furjan i Miroslav Golubić te novi tajnik Mario Kovač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije