Reformisti: ‘Smjena dr. Zember pretvorila se u najsramotniju političku rabotu’

Narodna stranka Reformisti priopćenjem se osvrnula na aktualnu situaciju vezanu uz smjenu ravnateljice varaždinske Opće bolnice Sanje Zember i istup maloljetnog Filipa B.

> Filip B. (17): ‘Obmanula me osoba koja je na visokoj funkciji u Županiji!’

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Sada je potpuno jasno da se nasilna politička smjena ravnateljice Opće bolnice Varaždin dr. Zember pretvorila u najsramotniju političku rabotu SDP-a i HNS-a.

Uz sve do sada provedene radnje, koje uključuju donošenje protuzakonitih odluka članova Upravnog vijeća iz redova SDP-a i HNS-a, smjenu člana Upravnog vijeća zbog iznesenog mišljenja, dolazimo i do gnjusnog čina uvlačenja maloljetne djece u političke obračune.

Sedamnaestogodišnji srednjoškolac Filip B., član Foruma mladih SDP-a, izjavio je da je smjenu ravnateljice tražio jer je bio obmanut i izmanipuliran od strane visokopozicionirane osobe u Županiji te da je potpisao priopćenje koje mu je napisala ta ista osoba.

Do sada smo u politici mogli vidjeti i doživjeti zaista svašta, ali u iskonstruiranu i isključivo politički motiviranu smjenu ravnateljice bolnice javno izložiti maloljetnu osobu i njegovu obitelj, do sada je i u našim okvirima neviđeno.

Reformisti će o ovom slučaju obavijestiti Pravobraniteljicu za djecu te od nadležnih tijela tražiti punu zaštitu maloljetnog Filipa Bajsića. Obzirom na činjenicu da izjave Filipa Bajsića sadrže i elemente kaznene odgovornostim od nadležnih institucija tražiti ćemo utvrđivanje istine da li se radi o županu Štromaru ili dožupanu Kišiću (obzirom da je Filip B. član Foruma mladih SDP-a) ili nekom drugom visokopozicioniranom članu koalicije SDP-a i HNS-a te nakon utvrđivanja istine i snošenje pune odgovornosti’ – stoji u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije