Goran Kaniški kreće po novi mandat za načelnika Općine Gornji Kneginec

Općinski odbor HDZ-a Općine Gornji Kneginec, na svojoj redovnoj sjednici odrżanoj 2. ożujka ove godine, jednoglasno je donio odluku da će kandidat stranke za općinskog načelnika na predstojećim redovnim lokalnim izborima, koji će se odrżati 21. svibnja ove godine, biti dosadašnji općinski načelnik Goran Kaniški, ing.geoteh.

Na Općinskom odboru HDZ-a istaknute su ukupno dvije kandidature za općinskog načelnika, kandidatura dosadaśnjeg načelnika Gorana Kaniški kojeg je predlożio Temeljni ogranak HDZ-a Kneginec Gomji, te gospodina Milivoja Težaćkog koji je sam pismeno istaknuo svoju kandidaturu.

Nakon provedenog postupka tajnog glasovanja, prebrojavanjem glasova utvrdeno je da jednoglasno potporu Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Općine Gornji Kneginec ima dosadaśnji općinski naćelnik Goran Kaniśki, te će shodno tome on braniti boje stranke na predstojećim lokalnim izborima.

Gorana Kaniški kao kandidata za općinskog naćelnika, osim HDZ-a, na izborima u svibnju poduprijeti će i koalicijski partneri.

O detaljima same koalicije viśe će biti govora na javnom potpisivanju koalicijskog sporazuma, a tada će biti obznanjeno i ime kandidata za zamjenika naćelnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije