Županijske nogometne lige: Pobjeda Vindije, remiji Ivančice, Mladosti…

U 4. kolu 1. županijske lige Varaždin, Ivančica i Drava Sveti Đurđ su u odličnoj utakmici u Ivancu odigrali 3:3 (1:3), prenosi e-Ivanec.

Dva gola za Ivančicu postigao je Dario Ribić, jednog Tomislav Jagić, a golove za Dravu zabili su Domagoj Namjesnik, Igor Prebegović i Leon Štabi.

Ivančica je bila puno bolja cijeli susret, poglavito u drugom dijelu, kada je imala totalnu premoć na terenu, a goste je od poraza spasio vratar Markulinčić s nekoliko odličnih obrana te iskusna i uigrana zadnja linija. Ivančica je od početka susreta nametnula svoj ritam i potpunu kontrolu na terenu, no poveli su gosti u 11. minuti preko Namjesnika iz dobro odigrane kontre. Do zasluženog gola Ivančica je stigla u 28. minuti preko Darija Ribića, koji je nakon kornera Cerovčeca loptu glavom skrenuo u gol. Svega četiri minute kasnije, Prebegović je skrenuo jednu dubinsku loptu u gol ozlijeđenog Žuličeka za 2:1, a bolju igru u finišu prvog dijela gosti su materijalizirali lijepim pogotkom Štabija sa 20-ak metara za 3:1.

Usprkos negativnom rezultatu, koji nije bio kompatibilan sa situacijom na terenu, Ivančani se nisu predavali, od prve sekunde nastavka krenuli još agresivnije i golovima Tomislava Jagića i Darija Ribića u 52. i 66. minuti, koji su nakon solo prodora bili precizni sa 20-ak metara, stigli do izjednačenja. Ivančica ja napadala i u nastavku, goste praktički potjerala u ‘mišju rupu’, a koliko je bila superiorna, govori i podatak da je Drava u 45 minuta nastavka uputila jedan jedini udarac prema golu Žuličeka, što govori da su domaćini, nakon pogrešaka u prvom dijelu, u nastavku odigrali dobro i u obrani.

Rezultatom mogu biti zadovoljne obje momčadi, Ivančica jer je dostigla manjak od dva gola, a Drava jer nosi bod iz utakmice u kojoj je bila nadigrana u svim segmentnima nogomete igre.

Plitvica i Mladost Margečan odigrali su 3:3, a strijelci za Mladost bili su Rudnički Goran, Dado Krznar i Jurica Prašnjak, dok je Rudar 47 poražen od Nedeljanca sa 0:3.

Vode Drava i Polet Cestica s maksimalnih 12 bodova, Ivančica je na 5. mjestu sa 7 bodova, Mladost Margečan je 9. sa 5, a Rudar 47 10. sa 3 osvojena boda.

U 5. kolu nas očekuje lokalni derbi u kojem je Mladost domaćin Ivančici na igralištu Krka u Margečanu, a susret se igra u nedjelju, 20. rujna, s početkom u 16:30 sati.

U 4. kolu 2. županijske lige Zapad, Lepoglava i Podravac Svibovec odigrali su 2:2, strijelci za Lepoglavu bili su Ivan Josipović i Marko Žuliček, dok je voćanska Vindija na gostovanju u Otok Virju pobijedila Bratstvo rezultatom 2:1, golovima Zvonka Gregureca i Srećka Kranjčeca. Vinica je bila bolja od Omladinca s 5:0, Sračinec od susjednog Majerja s 4:0, a Vratno i Dinamo iz Babinca odigrali su neriješeno – 1:1.

Vode Sračinec i Vindija sa po 9 bodova, a Lepoglava je na 3. mjestu sa 8 osvojenih bodova, javlja e-Ivanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije