VARAŽDIN Golubar: ‘Do kraja moramo pobjeđivati, neće biti lako’

Poraz od Gorice žestoko je prizemljio varaždinske nogometaše u pohodu na direktan plasman u 1. HNL. No, borba još nije gotova. Svoj plasman u elitni rang hrvatskog nogometa izabranici Marija Kovačevića morat će tražiti u dodatnim kvalifikacijama. Naravno, ako ih osiguraju. Sesvete pušu za vratom na -1, ali oni najvjerojatnije nisu opasni jer su, bar zasad, odustali od licence za 1. HNL. Dugopolje je na velikih -7 …

Za igrače Varaždina tako nema odmora jer im već ove subote u goste stiže trenutno vodeća, druga momčad zagrebačkog Dinama. Strateg Mario Kovačević svjestan je kako je propuštena velika prilika, ali vremena za žalovanje nema.

– Idemo iz derbija u derbi, a ja vjerujem u svoje igrače. Susret u Gorici treba zaboraviti i krenuti dalje, već ove subote protiv Dinama. Igrači nisu potonuli i na svakom treningu pokazuju veliku želju te se nadam kako ćemo uz podršku navijača tu želju za pobjedom i ostvariti – bio je jasan popularni ‘Kova’.

Jedan od iskusnijih pojedinaca svakako je i Josip Golubar, koji u najmanju ruku nije bio na ovosezonskoj razini u susretu protiv Gorice. No, Gorica je povijest, a kako i sam Golubar ističe, sada su na redu nova uzbuđenja.

– Poraz od Gorice teško nam je pao, ali moramo se okrenuti novim susretima. U subotu stiže Dinamo II, a mi do kraja prvenstva moramo pobjeđivati jer nam Sesvete pušu za vratom. To neće biti lako. Dinamo je prvi na redu, a nakon njih još igramo s momčadima koje se bore za opstanak. Što se tiče subotnjeg susreta, s njima zasad imamo pozitivan skor i nadam se nastavku istog – zaključio je ‘Joka’.

Susret protiv Dinama II na rasporedu je u subotu, 5. svibnja, s početkom u 17 sati na Varteksovom stadionu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije