NK VARAŽDIN Na Dugopolje u srijedu bez Jerteca, Šimeka, Sačera, vraća se Golubar

Nakon važne pobjede nad Solinom, NK Varaždin već u srijedu igra novu utakmicu, protiv još jednog kluba iz Dalmacije, i to direktnog suparnika u borbi za put prema vrhu i Prvoj ligi, momčadi Dugopolja.

> Pogocima Glavice i Drožđeka do važne pobjede protiv Solina

Dobra vijest za trenera Kovačevića uoči susreta jest da je forma dobra, protiv Solina su pobijedili 2:0 i praktički osigurali jednu od prvih šest pozicija na tablici, koja u trećem krugu nosi utakmicu više. Pobjeda je stigla jer je, prvom redu bio prisutan dobar visoki tempo i strpljiva igra, uz činjenicu da je Varaždin realizirao svoje prigode, što je u dosadašnjem dijelu sezone na domaćem terenu bio priličan problem.

Loša vijest jest ta da će u sraz sa Dugopoljem Varaždin krenuti bez čak trojice važnih igrača. Treći žuti karton dobili su kapetan i zamjenika Karlo Šimek i Dario Jertec, kao i bivši Dugopoljac Mario Sačer, koji je svojim ulaskom protiv Solina donio preokret i sudjelovao kod oba pogotka Varaždina.

S druge strane, u kadar se vraća iskusni Josip Golubar, koji bi trebao zauzeti mjesto u središnjem dijelu veznog reda, dok će u obrani za nastup konkurirati i Kulenović te Kabiru.

Novom pobjedom u srijedu, nogometaši Varaždina stigli bi na samo dva boda razlike do Dugopolja, a pošto Dinamo II ne konkurira za Prvu HNL, Gorica i Dugopolje su praktički trenutno na pozicijama koje vode direktno u elitno natjecanje, odnosno u doigravanje.

Upravo zato Dugopolje je utakmica od velike, gotovo ključne važnosti, a potom i Hajduk II, s kojim Varaždin igra u subotu, također kod kuće.

Utakmica Varaždin – Dugopolje igrat će se ove srijede (14.03.), s početkom u 15 sati, na stadionu Varteksa, a u klubu pozivaju sve da ih podrže u ovom važnom susretu.

U ostalim utakmicama sastaju se u srijedu Kustošija – Gorica, Šibenik – Novigrad, Sesvete – Lučko, Dinamo II – H. Dragovoljac, Hajduk II – Solin, Kustošija – Gorica.

Tablica nakon 20. kola: Dinamo II 38, Gorica 35, Dugopolje 35, Sesvete 32, Varaždin 30, Lučko 26, Solin 26, Hajduk II 26, H. Dragovoljac 22, Kustošija 17, Novigrad 17.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije