Enes Garibović osvojio broncu na međunarodnom karate turniru Međimurje Open

U Čakovcu je održan međunarodni karate turnir 21. Međimurje Open. Turnir je okupio 1102 natjecatelja, iz 112 klubova iz 11 zemalja. Za Karate klub Varaždin nastupili su Rija Lukman, Elma Garibović, Eugen Kanjir i Enes Garibović.

Rija Lukman izgubila je u 1. kolu od predstavnice Mađarske u kategoriji učenice -32 kg.

Elma Garibović nakon pobjede i poraza u 1. i 2. kolu, u borbi za broncu gubi od predstavnice Mađarske.

Povratnik na tatami Eugen Kanjir, kojemu je ovo prvi nastup nakon dvije godine stanke, nastupio je u kategoriji seniori -75 kg. Prvo kolo je izgubio od reprezentativca Mađarske 2:0, i u kasnijem repasažu gubi od još jednog reprezentativca Mađarske rezultatom 2:1. Kanjir je svojim odličnim nastupom potvrdio svoju namjeru da se vrati u seniorsku reprezentaciju.

Enes Garibović nastupio je u seniorima -75 kg. Prvo kolo pobjeđuje Austrijanca 4:0, drugo kolo gubi rezultatom 1:1 (pri neodlučenom rezultatu, pobjeđuje natjecatelj koji prvi napravi poen) od Ivana Martinca. U kasnijem repasažu, Enes pobjeđuje reprezentativca Mađarske 3:1 i u borbi za broncu pobjeđuje Frana Prižmića rezultatom 5:0 te time osvaja brončano odličje.

Sljedeći vikend Enes Garibović nastupit će na Karate1 Premier Ligi koja se održava u Leipzigu, u Njemačkoj, jakom međunarodnom karate turniru na kojem se sakupljaju bodovi za kvalifikacije na Olimpijske Igre 2020 u Tokiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije