Odbojkaši Varaždin Volleya ugošćuju Rijeku, odbojkašice gostuju kod Mladosti

Utakmice, po imenima ekipa, kao u najslavnijim danima varaždinske odbojke. Odbojkaši Varaždin Volleya večeras će, s početkom u 18 sati, u maloj dvorani Arene uz Dravu, ugostiti momčad Rijeke.

Sat vremena ranije, u zagrebačkom Domu odbojke, varaždinske odbojkašice će biti gošće velike Mladosti.

U pitanju je doduše druga ekipa velikoga kluba sa Save, međutim u Prvoj B ligi, gdje se Zagrepčanke i Varaždinke susreću Mladost 2 je također u samom vrhu, na drugom mjestu sa svega jednim porazom u 10 odigranih utakmica. Mladostašice su velike favoritkinje u odnosu na šestoplasirane Varaždinke, baš kao što je i Rijeka izraziti favorit u današnjoj utakmici 2. kola Treće skupine Prve A lige odbojkaša.

– Prednost je sigurno na strani Rijeke, koja je neupitno najbolja momčad ovog dijela prvoligaškog društva. Opet, mi u Rijeci nismo loše odigrali, samo što su nas doslovno ‘ubili’ servisima. Uspijemo li tu njihovu oštricu otupiti, obraniti nekoliko servisa u nizu ili da promaše u startu kojeg pa da ne budu psihološki opušteni, onda u igri sigurno možemo parirati. U svakom slučaju očekujem dobru utakmicu – najavio je sraz s Rijekom trener muške momčadi Varaždin Volleya, Josip Klein.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije