Bowling: Prvu pobjedu sezone odnijela ekipa Nomad, Stadium četvrti

Na kuglani Bowling centra Stadium, u Trgovačkom centru Lumini u Donjem Knegincu, utakmicama ‘crvene’ skupine počelo je ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u bowlingu. Ulogu favorita u tom prvom nastupu uspješno je obranila ekipa Nomad iz Zagreba, prošlogodišnji prvaci Hrvatske.

S osvojenih 28 poena odnijeli su iz Luminija maksimalan broj bodova. U njihovim redovima istaknuli su se iskusni Tomislav Sekulić (243) te mlada nada hrvatskog bowlinga Sven Fekeža (257). Drugo mjesto pripalo je ekipi TNT, a za treće mjesto vodila se izjednačena borba.

Boljom igrom u četvrtoj izmjeni do vrijednih bodova stigla je ekipa Zapada, dok su se četvrtim mjestom morali zadovoljiti bowlingaši domaćeg Stadiuma koji su zaigrali u sastavku Kreš, Kovačić, Dretar, Petković, Horvatić.

Najmanje je ovaj put pokazala ekipa Trešnjevke. S obzirom na činjenicu da su zatvoreni neki bowling centri u Zagrebu, prvenstvo Hrvatske igrat će se u turnirskom sustavu crvene i plave skupine.

Sljedeće kolo na rasporedu je 8. studenog u Osijeku, dok će se najbolji bowlingaši ponovo okupiti u Luminiju pokraj Varaždina 6. prosinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije