Izbor za Miss Varaždinske županije u svibnju iduće godine uz brojne novitete

Nakon što je u travnju ove godine, nakon mnogo vremena, održan izbor za Miss Varaždinske županije, na kojem je titulu osvojila Iva Breški, ovih je dana potvrđen datum izbora za iduću godinu.

– Da, definitivno je da će se drugi izbor za Miss Varaždinske županije održati u petak 19. svibnja 2017. godine u varaždinskom HNK – rekla je Ratka Marković, vlasnica licence za izbor koja je bila i više nego zadovoljna organizacijom i uspjehom ovogodišnjeg izbora.

– Jako sam bila zadovoljna, a to mi daje ‘vjetar u leđa’ i motivira me da iduće godine izbor bude još bolji. Planiram ljestvicu podići još više, a iako se svibanj čini daleko, mnogo je posla preda mnom, tako da je novi izbor zapravo veoma skoro. Prvi put je bilo najteže, sad smo ‘probili led’ i sve te pripreme me jako vesele.

Dogovori i organizacija su u povojima, ali djevojke se već mogu početi prijavljivati.

– Sve zainteresirane djevojke mogu se javiti meni na Facebook, a izrada prijavnice je u tijeku. Casting će biti mjesec i pol dana prije izbora, a mogu otkriti kako će biti i noviteta. Jedan od njih je da će djevojke ići u teretanu te će vježbati s osobnom trenericom. O ostalim detaljima saznat ćete na vrijeme – rekla je Ratka koja jedva čeka izbor, ali i sve što tomu prethodi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije