‘Broj 55’: Jan Kerekeš nominiran u kategoriji za najbolje glumačko ostvarenje

Varaždinski glumac Jan Kerekeš nominiran je za ‘Nagradu hrvatskog glumišta’ u kategoriji za najbolje glumačko ostvarenje u TV drami – za film ‘Broj 55’ redatelja Kristijana Milića.

– Ovo nam je druga nominacija, a prvu smo dobili na ‘Vukovar film festivalu’, također kao kolektiv, gdje smo dobili ‘Zlatni šlep’ za najbolji igrani film. Redatelj Kristijan Milić također je dobio brojne nagrade. Snimanje mi je ostalo u posebnom sjećanju, i nadam se da će ih biti još. Ovo je prvi akcijski ratni film, a energija i produkcija su zaista sjajne i mislim da bi produkcija općenito trebala ići u tom smjeru. Jako me veseli što smo nominirani – kazao nam je Jan Kerekeš.

U toj su kategoriji zajedno s Janom nominirani i Goran Bogdan, Alan Katić, Marko Cindrić, Dražen Mikulić, Marinko Prga, Darko Milas, Slaven Španović, Alen Liverić, Ivan Ožegović, Samir Vujčić, Hrvoje Vladisavljević, Slaven Knezović, Asim Ugljen, Nino Sorić, Kristijan Topolovec i Luka Peroš.

Prošle je godine Jan Kerekeš također nominiran za ‘Nagradu hrvatskog glumišta’ u kategoriji za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina, za uloge u predstavi ‘Krtice’ u režiji Ljubomira Kerekeša.

>> Jan Kerekeš nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta za uloge u predstavi Krtice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije