Superheroji Schtig i Gorilla oduševili na partyu u Luni

>> Superheroji Schtig i Gorilla oduševili na partyu u Luni

Proteklog vikenda, u petak, u caffe baru Luna (Varaždinske Toplice) održana je promocija glazbenika-superheroja Schtiga i Gorille, od ranije poznatih javnosti kao moralnih pobjednika predsjedničkih izbora u RH.

Večer je protekla u visokom ritmu jednog od ponajboljih slovenskih DJ-a, Timo-G, koji je zajedno s našim superjunacima bio zvijezda večeri.

Tokom noći mogli su se čuti ritmovi njihove prve pjesme, za koju je već i izašao spot, Yoshimpa (Are You Ready), a koja je napravljena u suradnji s francuskim DJ-em Mabel Koxom.

Veliko iznenađenje večeri bila je i premijera njihove slijedeće pjesme, Night Out, za koju kako saznajemo ubrzo izlazi i spot, ovaj puta u visokoj produkciji tima iz Zagreba. Kao i uvijek, dečki su tajanstveni glede iznošenja novih vijesti, no provjerena je informacija kako će i ovoga puta master pjesme biti napravljen u Abbey Road Studiu, London. Izlazak pjesme i spota očekuje se početkom ljeta.

Nova pjesma samo je dio glazbenog opusa koji nam spremaju Schtig & Gorilla, jer u izradi je long play album s kojim superjunaci namjeravaju napasti inozemno tržište elektronske glazbe.

Dečki se očito perfektno snalaze u novim, glazbenim vodama, jer atmosfera je u klubu Luna u najmanju ruku bila uzavrela.

Na pitanje je li moguća i buduća suradnja s DJ-em Timo-G, momci odgovaraju:

– Timo je perfektan dečko, mlad i već sada uspješan. S druge strane, glazbeni svijet tek saznaje za Schtiga i Gorillu, a ujedno morate znati kako glazba nije naš prioritet – to će i dalje biti spašavanje vojnika Ryana, te svih ostalih koji se nađu u nevolji, problemu, pred popravnim ispitom i sl. Nama će biti čast ukoliko u budućnosti bude prilike za suradnju s ovim sjajnim DJ-em, no također najavljujemo kako će već na ovom albumu mnogi biti itekako iznenađeni s gostovanjima i nekih svjetskih glazbenih imena, uz standardnog Mabel Koxa.

Prije nego su odjurili u noć, naši su junaci pozdravili sada s već prepoznatljivim Yoshimpa.

Za više informacija pogledajte na Facebook stranicu: Schtig & Gorilla
Twitter i instagram: schtig_gorilla

www.schtig-gorilla.com
www.yoshimpa.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije